| Школата на Ип Мен | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ip Man
Брой мнения : 8 Join date : 26.01.2011
Инфо за Героя Портфейл: 1000$ Местожителство: Никъде Професия: Безработен
| Заглавие: Школата на Ип Мен Сря Яну 26, 2011 12:23 am | |
| Тук Ип Мен ще учи младите бойци на стила Винг Чун и неговите "пътища".
==========================================================
Ип Мен седеше на една от пейките, разположени по краищата на не особенно голямата зала и чакаше някой да дойде за да се запише на обучение при него. | |
|
| |
Таю Хираки
Брой мнения : 39 Join date : 16.01.2011 Age : 32 Местожителство : Hell
Инфо за Героя Портфейл: 1000$ Местожителство: Токио Професия: Състезател
| Заглавие: Re: Школата на Ип Мен Сря Яну 26, 2011 12:38 am | |
| Известен бизнесмен дойде тук с дъщеря си и помоли учителя: -Им Ман.. вие сте известен и ще ви помоля да научите дъщеря ми на бойно изкуство - но понеже момичето беше глезено си говореше по телефона и не обръщаше внимание на разговора между възрастни. | |
|
| |
Ip Man
| Заглавие: Re: Школата на Ип Мен Сря Яну 26, 2011 12:49 am | |
| Щом добре облечения и изглеждащ мъж отвори вратите на залата и влезе вътре, Ип Мен веднага се изправи, за да посрещне новия си ученик. Още когато ги видя, учителят разбра, че те са от каймака на обществото и очевидно бащата беше доста начетен човек. Двамата се поздравиха, след което бизнесмета заговори: -"Ип Ман.. вие сте известен и ще ви помоля да научите дъщеря ми на бойно изкуство." Китаецът кимна едва забележимо, след което огледа момичето от глава до пети. От далеч си личеше, че тя е поредното разглезено богаташко хлапе, което е трудно за обучение, но въпреки това Мен отговори без да се замисля: -Разбира се, че ще я взема под крилото си. Той се доближи до нея и дружелюбно й каза: -Здравей! Аз съм Ип Мен и ще бъда твой учител ... Кога ще бъдеш готова да започнеш обучението си и най-важното - как се казваш? | |
|
| |
Таю Хираки
| Заглавие: Re: Школата на Ип Мен Сря Яну 26, 2011 12:56 am | |
| Момичето не обърна внимание на учителя, а просто продължи отегчителния си разговор по телефона: -Мило, да знаеш какви красиви обувки си видях, а пък Моник ходеше за сутиени с едно момче и се натискаха в съблекалнята... - докато тя си бърбореше баща й се доближи до учителя и каза: -Приятна работа Ип Ман. Оставям ви, а после ще се разберем за сметката - и излезе от школата. | |
|
| |
Ip Man
| Заглавие: Re: Школата на Ип Мен Сря Яну 26, 2011 1:24 pm | |
| Ип Мен се беше вглъбил до толкова в своите мисли, че не усети кога бащата беше излязъл и двамата с момичето бяха останали сами в залата. Учителят търпеливо чакаше новопостъпилата при него ученичка да приключи разговора си, като през това време отиде до единия ъгъл на залата и донесе една дървена кукла, поставяйки я на няколко метра от детето... | |
|
| |
Таю Хираки
| Заглавие: Re: Школата на Ип Мен Сря Яну 26, 2011 1:36 pm | |
| Тя тъкмо приключи с разговора и щеше да се заговори с Ип Ман, когато телефона и пак звънна. Тя вдигна и почна: -Милоо.. кво прайш? Да знаеш сега със кого си говорих.. - и пак започна да говори за пълни простотии. | |
|
| |
Ip Man
| Заглавие: Re: Школата на Ип Мен Сря Яну 26, 2011 3:44 pm | |
| Ип Мен беше доста търпелив човек и за това продължаваше да чака момичето, докато връзваше две кърпи около дървената кукла - едната щеше да играе ролята на главата, а другата - на корема. Щом приключи със заниманието си, той застана пред ученичката си и я погледна... | |
|
| |
Таю Хираки
| Заглавие: Re: Школата на Ип Мен Сря Яну 26, 2011 3:50 pm | |
| Тя му направи знак с пръст и каза; -Само една минутка - след което се обърна с гръб, започна да си върти дупето на някъде и да си говори по телефона, докато си играеше с кичур от косата си. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Школата на Ип Мен | |
| |
|
| |
| Школата на Ип Мен | |
|