| SM Records | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Танабе Мику
Брой мнения : 65 Join date : 16.01.2011
| Заглавие: SM Records Пон Яну 17, 2011 10:06 pm | |
| Най-голямата компания за изгряващи таланти в сферата на музика, в Л.А е тук. Това също така беше работното място на сестрите Танабе. | |
|
| |
Танабе Шизу Admin
Брой мнения : 12 Join date : 16.01.2011 Age : 28 Местожителство : ...
Инфо за Героя Портфейл: 1000$ Местожителство: Л.А. Професия: Убиец
| Заглавие: Re: SM Records Пет Яну 21, 2011 10:45 pm | |
| Шизу и Мику бяха тук. Работеха над нова песен, но на Ши все не и харесваше нещо. -Ми-чан! Трябва да направим нещоо блестящоооо.-каза тя и стана от стола на който беше седнала. Започна да крачи напред-назад из стаята и да мисли. -Сис...-Ши се приближи до нея и й прошепна.-...искам да убием някой... | |
|
| |
Танабе Мику
| Заглавие: Re: SM Records Пет Яну 21, 2011 10:50 pm | |
| Мику се засмя и отвърна на Шизу:
-Това ти стана хоби,не? Момичето продължи да се смее,след което погледна отново текста на песента,мърморейки:
-Трябваше аз да го направя...Това не ми харесва..и това..
Тя грабна химикала и започна да поправя.Когато беше готова пододе текста на сестра и попита:
-Е харесва ли ти? | |
|
| |
Танабе Шизу Admin
| Заглавие: Re: SM Records Пет Яну 21, 2011 10:55 pm | |
| -Е така е ....по-добре...-отговори Ши и извади една кутия "МАЛБОРО" от джоба на якето си. Извади си една цигара и си я запали. Седна на стола и се загледа в сестра си. -Ама аз наистина искам да убия някой....-каза тя и се усмихна гадно, като от устата й излизаше гъст дим. | |
|
| |
Танабе Мику
| Заглавие: Re: SM Records Пет Яну 21, 2011 11:02 pm | |
| -Знаейй си..Сега да направим най-якия нлип на света.-усмихна се дяволито Мику,след което погледна Шизу.
-Ако има нещо за нас шефа ще се обади.-намигна и тя и застана до огледалото да пооправи косата си. | |
|
| |
Танабе Шизу Admin
| Заглавие: Re: SM Records Пет Яну 21, 2011 11:05 pm | |
| Ши си изпуши цигарата и запали следващата. Дръпна си и въздъхна.
- Искам си "Шелби"-то....и "GT 500"......и Ламборджини-то.......-каза тя и се разстрои. -Като го знам, какъв е бавен...Няма да ни звънне скоро.... | |
|
| |
Танабе Мику
| Заглавие: Re: SM Records Пет Яну 21, 2011 11:13 pm | |
| -Ахахаха глупаче...радвай се и на тази ти работа...И намен ми липсват пистолетите и ножчето ама...-промърмори Мику,потупвайки главата на Шизу.
-А сега да довършим песента нали?-засмя се тя. | |
|
| |
Танабе Шизу Admin
| Заглавие: Re: SM Records Пет Яну 21, 2011 11:24 pm | |
| -Ама снайпера бешее в Шелбитоо!-каза тя и проплака. -Така де..да довършим песента....-и си изпуши и втората цигара. Остави си кутията на масичката и се изправи. -Така...-Шизу си затананика мелодийката и затвори очи за миг. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: SM Records Съб Яну 22, 2011 1:02 am | |
| Едно черно и доста шумно Шелби паркира пред студиото. Вратата бавно се отвори и от автомобила слезе костюмиран, млад мъж. Той заключи колата си и бавно тръгна със спокойна крачка към студиото. Всички го поздравяваха и накрая той влезе без да почука в стаичката на двете сестри с думите: -Как са мойте звездички? |
|
| |
Танабе Шизу Admin
| Заглавие: Re: SM Records Съб Яну 22, 2011 1:08 am | |
| Ши се обърна към него и получи тикове. -Ти.....-просъска тя и отиде до прозореца. Видя Шелбито и си нацупи. -....дължиш ми едно червено Шелби.....плюс снайперите, пистолетите и ножовете.-довърши Шизу и се обърна към него.- Сега си мислим песен......и съм добре. Мерси че попита. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: SM Records Съб Яну 22, 2011 1:10 am | |
| Той вдигна ръката си и каза: -Ако искаш мога да ти дам да покараш моето.. - и поклати ключовете на пръста си, като се усмихна и допълни: -Но и аз трябва да получа нещо в замяна.. |
|
| |
Танабе Шизу Admin
| Заглавие: Re: SM Records Съб Яну 22, 2011 1:15 am | |
| Тя се поколеба малко, но реши че тази работа няма да стане. -Аз си искам моето....и нищо няма да получиш в замяна...-отговори Ши и го изгледа злобно. - А и...мислим песен. Нямам време да се занимавам....- и си взе цигарите от масата. Запали си отново една и продължи да гледа шефа си. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: SM Records Съб Яну 22, 2011 1:18 am | |
| Той се обърна и каза: -Еми тогава да ви оставям.. мисля да направя няколко кръгчета.. със мойте 750 коня.. - и се ухили, след което тръгна с ръце в джобовете към вратата. |
|
| |
Танабе Шизу Admin
| Заглавие: Re: SM Records Съб Яну 22, 2011 1:27 am | |
| Както държеше цигарата в ръката си, Шизу я смачка. -Някой ден......ще ти го върна тъпкано....-каза тя и тръгна след него. Някак си тя успя да бръкне в джоба му и успя да вземе ключовете. -Имай късмета да ми кажеш нещо за шофирането ми...... | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: SM Records Съб Яну 22, 2011 1:29 am | |
| Той се усмихна и застана до вратата за пасажер. Погледна я и каза: -С онова червеното копченце на дистанционното се отключва - и се ухили самодоволно, като зачака момичето да влезе в колата и да я последва. |
|
| |
Танабе Шизу Admin
| Заглавие: Re: SM Records Съб Яну 22, 2011 1:39 am | |
| Шизу едва се сдържа да не му цапне един. -Знам..имах го същият..обаче в червено...-каза тя и се усмихна кисело. Отвори вратата и седна. Намести се удобно и запали колата. Накара я да "измърка" и постави ръка на волана. -Несмятам да те чакам много, после трябва да правя клип.....-каза Ши и му се усмихна леко. След като шефа й се качи , тя потегли бавно, но след като излезе от двора на компанията, ускори на правият път и отпраши на някъде. | |
|
| |
Танабе Мику
| Заглавие: Re: SM Records Съб Яну 22, 2011 12:18 pm | |
| Преди Мику да се усети,сестра и беше офейкала с шефа.
-Ахх...това дете..ще я убия...-промърмори тя,сядайки на стола.Тя си сипа една чаша уиски и започна да пие,заиграайки се с чашата.
По едно време някой дойде и съобще,че ще има концерт тази вечер в "Nightclub L.A".Мику кимна,но се сети че сестра и я няма.Тя помоли ао момичето се появи да и съобщят,след което взе коженото си яке и напусна сградата. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: SM Records | |
| |
|
| |
| SM Records | |
|